Tulossa

Kutsumme sinut rakas ystävä ylistämään ja palvomaan yhdessä Taivaallista Isäämme viiden tunnin ajaksi. Olisitko valmis luopumaan omasta ajastasi keskittäen rakkautesi Jeesukseen?

Aloitamme tilaisuuden klo 10, joten toivomme kaikkien tulevan ajoissa paikalle. Tilaisuus alkaa yhteisellä Herran ehtoollisella ja sen jälkeen asetumme Isän eteen kiittäen ja ylistäen. Alussa opetamme, miten oppia ylistämään ja sen jälkeen palvomaan Taivaallista Isäämme, joten ei huolta, jos et ole ennen ollut tällaisessa tilaisuudessa mukana.

Ylistyspäivän aikana ei ole taukoja tai ruokaa, joten voit ottaa omaa  syötävää sinne tarpeen mukaan. Voit ottaa mukaan myös tyynyn ja peiton, uskomme, että saamme iloita Isän läsnäolossa Hänen kasvojaan katsellen!

Tämä tilaisuus ei ole seurustelutilaisuus vaan Jumalan kohtaamisen paikka. Odotamme, että meidän kaikkien osallistujien elämät tulevat muuttumaan tämän päivän aikana ja herätys murtautuu läpi ensin meidän sydämissämme ja sen jälkeen koko Suomessa.

Tilaisuus on ilmainen, mutta jossain vaiheessa päivää keräämme vapaaehtoisen lahjan. Muistathan, että antaminenkin on Jumalan ylistystä!

Järjestäjinä:

Veijo Piipponen ja Aulikki Hartikainen-Piipponen. Ylistys: Tytti ja Aki Lankinen

Ilmoitathan tulostasi sähköpostiin: aulikki.hartikainen@telemail.fi

 

HÄN PITÄÄ MAASTAMME HUOLEN

”Sinä pidät maasta huolen, kastelet sen runsaasti, sinä teet sen ylen rikkaaksi. Jumalan virta on vettä täynnä. Sinä valmistat heidän viljansa, sillä niin sinä valmistat maan.” Psalmi 65:10

Näillä rohkaisevilla sanoilla haluamme siunata sinua rakas sivujemme lukija tähän syksyyn. Me uskomme, että Jumalan virta on vettä täynnä valmiina tulvimaan maamme jokaiseen kolkkaan. Elämme myös viljankorjuun aikaa, uskomme, että saamme korjata runsasta satoa myös Taivasten valtakuntaan.

Kiitos, että olet seisonut rinnallamme rukoillen, tukien, rohkaisten ja rakastaen. Se antaa meille voimaa ja mahdollisuuden tehdä evankeliumin arvokasta työtä kansamme parissa ja ympäri maailmaa netin välityksellä.

Jatketaan yhdessä rukoillen ja toinen toistamme tukien.

Veijo&Aulikki

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *