Kotiseurakunta

Hyvä Rakkauden kosketus työn ystävä! 

Lähestymme sinua asialla, jonka Pyhä Henki on laskenut sydämellemme sinulle jaettavaksi.

Mielestämme seurakunnan ykköstehtävä olisi luoda Pyhän hengen ilmapiiri, jossa Isä voisi ilmoittaa toimintaohjeensa, kuinka vaeltaa voitokkaasti kristittynä perheitten, työpaikkojen ja kaupunkien parhaaksi.

Puhujamatkoilla Suomessa tapaamme kuitenkin jatkuvasti kristittyjä, jotka kysyvät, mikä meissä on vikana? Meillä on jatkuva hengellinen nälkä ja täyttymätön kaipaus Jumalan puoleen. Meillä on armolahjoja, mutta niitä ei saa käyttää, kaipaamme kohtaamista ihmisten emme organisaation kanssa. Sydämemme on murtunut monet kerrat kuunnellessamme tätä ihmisten syvää vuodatusta ja valtavaa janoa Isän rakkauden ilmestymiseen heidän ja läheisten elämään.

Kesällä 2015 saimme Jumalalta näyn pitää Rakkauden kosketus -kotikokouksia omassa kodissamme Polvijärvellä. Tämän seurauksena ensimmäisellä kokoontumiskerralla syntyi kotiseurakunta Savonlinnaan ja nyt näitä kotiseurakuntia on lähtenyt syntymään ympäri Suomea.

Raamatun mukaan koti on Jumalan oppimisen ja tekemisen keskeinen paikka niin Vanhassa kuin Uudessa testamentissa. Jeesuksen ensimmäinen ihme veden muuttaminen viiniksi tapahtui kodissa, Jeesus opetti ja paransi kodeissa myös viimeinen ateria nautittiin kodissa.

Me näemme, että ihmisillä on valtava Herran sanojen kuulemisen nälkä, mutta ihmiset tarvitsevat enemmän kuin vain opetusta Raamatusta, he tarvitsevat jonkun kulkemaan rinnallaan ja tukemaan siinä, miten Sanaa sovelletaan omaan elämään!

Uskomme että kotiseurakunta on vastaus tähän. Koti on paikka, jossa hoivataaan, annetaan turvallisuutta ja rakkautta, siksi Raamatussa puhutaan paljon kodista, isästä ja äidistä.

Meidän tarkoitus ei ole kilpailla seurakuntien kanssa eikä seurakuntia vastaan vaan uskomme, että tämä on yksi tapa herätyksen ilmestymiselle aivan kuin uuden testamentin aikaan, jolloin kokoonnuttiin sekä kodeissa että myös seurakunnissa.

Niinpä kysymmekin sinulta rakas ystävä, onko sinulla näky kotiseurakunnan vetämisestä kodissasi? Haluaisitko liittyä mukaan tähän tulensytyttäjien joukkoon? Ota silloin yhteyttä pastori Veijo Piipposeen; Puh. 0445622645 tai veijo.piipponen@gmail.com

Haluaisitko lähteä mukaan tähän kotiseurakuntien istutustyöhön varoillasi?

Voit antaa tukesi säännöllisesti joka kuukausi tai kertaluonteisesti. Näitä varoja käytämme kotiseurakuntien istuttamiseen ja hoitamiseen. Varoja tarvitaan myös polttoaineisiin, palkkoihin ja käytännön asioiden hoitamiseen.

Joh. 13:35
”Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus.”

Siunaavin terveisin,

Veijo Piipponen ja Aulikki Hartikainen-Piipponen

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

Uutiskirje 1/2              Uutiskirje 2/2