Päivän sana

Rapsodia Todellisuuksista, Päivän Sana -kirjanen ja e-kopio  on Pastori Rev. Chris Oyakhilome (Ph.D) kirjoittama. Hän johtaa Christ Embassy -seurakuntien verkostoa ja on maailmankuulun Parantumiskoulun perustaja. Hänen kokouksissaan on miljoonia kuulijoita ja parantumisihmeitä tapahtuu paljon.

Rapsodia ilmestyy joka kuukausi ja sitä on käännetty jo 7000 eri kielelle ja sitä on jaettu jokaiseen maailman maahan. Rapsodia Todellisuuksista on numero 1. Päivän Sana -kirja maailmassa.  Sitä levitetään miljoonia kappaleita joka kuukausi.

Suomessa  Rapsodia Todellisuuksista -kirjasta on levitetty Sana ja Ylistys -seurakunnan toimesta 11 vuotta. Työn aloittivat Veli ja Taina Saarikalle olleen läheisiä ystäviä Pastori Chrisin kanssa. Velillä oli myös viikottainen oma Sananopetus ohjelma heidän sateliittikanavalla LOVEWORLD tv:ssä. Veli Saarikallen siirryttyä Taivaan kotiin työ on jatkunut edelleen. Olemme siunattuja, että voimme omalta osaltamme olla levittämässä eteenpäin Rapsodia Todellisuuksista -kirjasta nettisivuillamme. Näin syvää ja rakkauden täyttää Sanan ilmestystä Suomen kansa kaipaa juuri nyt.

Lisätietoja Rapsodia työstä: rapsodia.info

Jesaja 60:1
”Nouse, ole kirkas, sillä sinun valkeutesi tulee, ja Herran kunnia koittaa sinun ylitsesi. ”