Kokoukset/Tapahtumat

Kokoukset & Tapahtumat


2024

HELMIKUU
  •  

Kirjamyynti

 

”Nämä kirjat ovat syntyneet Herran Jeesuksen suuren rakkauden kautta, ihmeenä ja merkkinä Kaikkivaltiaan Jumalan parantavasta ja eheyttävästä armosta. Hän teki sen, mihin inhimillisesti ei löytynyt vastausta ja apua.”

Kirja:

  • ”Enkeli hymyili rakkauden pipanoilla”

Tämä uusi lastenkirja kertoo, kuinka Kaikkivaltias ja rakastava Isä Jumala on ihmeellisesti suunnitellut ja luonut koko maailman, jossa me elämme.
Raamatun luomiskertomuksen ympärille olen saanut tarinan aivan pienen pienen Satuniityn pienistä eläimistä, jotka Isä Jumala oli luonut- kunkin lajinsa mukaan. Kirjan tarinaan liittyy myös ystävyyden sekä anteeksi antamisen ja anteeksi saamisen tärkeys.

Kirja on pehmeäkantinen, koko A4, ja sen teksti on tällä kertaa käsinkirjoitettu.
Hinta 15€/kpl ja postituskulut.
Sopii ihan kaikenikäisille lapsille ja aikuisille.

”Kaiken Hän on tehnyt kauniisti aikanansa, myös iankaikkisuuden Hän on
pannut heidän sydämeensä”. (Saarn. 3:11)

 

Lastenkirjat:

  • ”Erään aivan pikkuisen matka kotiin”
  • ”Pupu, joka rakasti kukkia, mutta pelkäsi lampaita”
  • ” Hyvä Kuningas ja päivänkakkara”

Nämä kertovat Jeesuksen ihmeellisestä rakkaudesta, joka haluaa sulkea aivan jokaisen syliinsä, pienimmistä pienimmät ja aivan suuret, sekä jokaisen siltä väliltä. Kirjat sopivat alle 12-vuotiaille. Niiden hinta on 15€ /kpl.

Runo/rukouskirja särkyneille naisille:

  • ”Magdaleena – ehjäksi rakastettu”

”Magdaleena – ehjäksi rakastettu” on henkilökohtaista eheytymistodistusta siitä, kuinka itse Pyhä Jumala toi särkyneelle vapauden, lahjoittaen uuden identiteetin ja ihmisarvon. Kirjan hinta on 15€ /kpl.

”Tulkoon näistä kirjoista kaikki kunnia yksin Herralleni Jeesukselle, ihmeiden Jumalalle – eheytymiseksi ja elämäksi sekä uuden toivon ja ilon löytymiseksi jokaiselle lukijalle. Kiitos Herrani Jeesus elämän lahjasta – iankaikkisesti.”

TILAUKSET:
Leena Kontu puh. 050 4656156 tai sähköpostilla leena.kontu@gmail.com

Kirja-esittely

Raamatun rakkauslaulu osa 1. - Valmistautuminen Karitsan häihin

Valmistautuminen Karitsan häihin on Leo Nikkolan esikoisteos ja se avaa syvällisellä tavalla Salomonin Laulujen laulu kirjaa, jota on sanottu myös Raamatun rakkauslauluksi. Kirja käy läpi Laulujen laulun 4 ensimmäistä lukua ja tuo näkyväksi morsiamen valmistautumisen yljän kohtaamiseen. Kirja lähestyy Laulujen laulua yksittäisen uskovan henkilökohtaisesta näkökulmasta. ​

”Tämä kirja tulisi olla jokaisen uskovan
käsikirjana Raamatun ohessa odottaessamme uskovien ylöstempausta ja
Karitsan häitä. Korkea veisu avautuu lukijalle tavalla, mihin Suomen
kristillisessä kentässä ei ole totuttu. Suosittelemme lämpimästi tämän
kirjan lukemista, et ole enää sama ihminen kirjan luettuasi!”

T. Aulikki ja Veijo

Raamatun rakkauslaulu osa 2. - Valmistautuminen Karitsan häihin

Valmistautuminen Karitsan häihin osa 2. on jatkoa Leo Nikkolan Laulujen laulua selittävälle teokselle. Kirja käsittelee Laulujen Laulun 4 viimeistä lukua. Kirja käsittelee valmistautumista Karitsan häihin yhteisön eli seurakunnan tasolla. Kirja avaa syvällisesti Salomonin Laulujen laulun neljää viimeistä lukua. Nikkola osoittaa, että pintatasolla romanttisen rakkauden ylistys sisältää koko ristin evankeliumin.

”Laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme”

Messiaan askeleet kuuluvat laulussa, joka vie syvään sisäiseen prosessiin ja matkalle kohti ylösnousemuselämän täyteyttä. Kirja avaa konkreettisesti sitä, mitä on päivittäinen ristin ottaminen ja messias Jeesuksen seuraaminen nykyajassa. Ristin vaikutus, lisääntyvä ymmärrys, valaisee polkuja, joiden olemassaolo pysyy salattuna kunnes uskova noudattaa omasta halustaan Jeesuksen kehotusta ottaa ristinsä joka päivä ja seurata Mestaria, mihin hän meneekin. Messias on tulossa, mutta olemmeko me valmiina?

Asikkalalainen Leo Nikkola on viettänyt elämänsä laulun parissa, opiskellen ja opettaen sitä. Laulujen laulussa hän löysi korkeimman ja kauneimman laulun, mitä koskaan on kirjoitettu. Laulujen laulu kuvaa hienolla tavalla maailman suurinta rakkautta, Jumalan rakkautta meitä luotujaan kohtaan. Jumalan rakkaus, joka ilmestyi meille sovittavana voimana Jeesuksen elämässä ja kuolemassa on tämänkin kirjan ytimessä. Kyseessä on Raamatun rakkauslaulu laulu, jota laulavat niin luotu kuin luojansakin, yhdessä. Raamatun rakkauslaulussa kuuluu syke, Jumalan sydämeltä ja se kutsuu morsianta esiin, pukeutuneena vanhurskauden puhtaaseen vaatteeseen, kohtaamaan Ylkäänsä, joka on tulossa. Kirjan toinen osa vie lukijansa syvemmälle prosessiin, löytämään uusia sointuja elämänsä lauluun, joka soi kerran Herran valtaistuimen edessä uutena.

Kirjassa on liitteenä mm. Salomonin Laulujen laulun 4 viimeistä lukua, Laulujen laulun teksti on tarkastettu alkukielestä.