Ajankohtaista

Profetia 1.1.2022 Aulikki Hartikainen-Piipponen

Matteuksen evankeliumi:
11:15 ”Jolla on korvat, se kuulkoon.”

Rakkaat lapseni, vuosi on vaihtunut ja te odotatte, että kärsimyksen aika tulee päättymään, mutta lapseni se ei pääty vaan tulee jatkumaan. Tämä vuosi tulee olemaan vaikea vuosi, tulette näkemään maassanne asioita, joita ette ole uskoneet koskaan näkevänne.

Leivän tuki tullaan murtamaan, tulee taloudellinen romahdus, rakkaat lapseni, valmistautukaa tähän. Kenellä on lainaa, suojatkaa ne, varatkaa käteistä rahaa, sijoittakaa kultaan, kenellä sijoitettavaa on. Katso, yksi hetki ja kaikki tulee muuttumaan. Te olette eläneet yltäkylläisyyden maassa, jossa kaikkea on ollut riittävästi, mutta se tulee muuttumaan. Valmistautukaa ja varustautukaa siihen, täyttäkää varastonne, kun on vielä mistä täyttää.

Rakkaat lapseni, älkää tuudittauko vääränlaiseen rauhaan. Rauha, rauha sanoo moni minun palvelijani, sillä he eivät kuule minua, he eivät tunne minun sydäntäni. Nämä palvelijani eivät ole istuneet minun neuvottelussani, kuunnellen sitä, mitä Henki antaa heille puhuttavaksi. Älkää antautuko mukaan perkeleen salakavaliin juoniin vaan kuunnelkaa mitä Henki teille puhuu. Minä olen teidän suojanne, minä pidän teidät pystyssä. Kääntykää minun tyköni kaikesta sydämestänne, niin minä käännyn teidän puoleenne ja autan teitä.

Lapseni, katsokaa taivaan rantaan, herätys on jo puhkemassa, se tulee ja mikään ei voi sitä estää.  Vaikka pimeys peittää maan ja synkeys kansat, sinun ylitsesi koittaa Herra, ja sinun ylläsi näkyy minun kunniani. Tämän pimeyden keskellä minä tulen pitämään teistä huolen niin kuin Israelin kansasta Goosenin maassa. Ja enkä vain teistä vaan jokaisesta, joka huutaa minua avuksensa. Minä tulen vuodattamaan taivaani maan päälle, ja tulette näkemään sellaisia pelastumisia, sellaisia ihmeitä, joista tullaan puhumaan ympäri maata ja maailmaa.

Rakkaat lapseni, en minä tule teiltä salassa, katso herätyshuudon päivä on tulossa, seuratkaa vuosia ja aikainne merkkejä, minä tempaan pois omani pilvissä ja tuulissa, ensin Kristuksessa kuolleet ja sitten te minun rakkaat lapseni, jotka olette vielä elossa. Vasta sitten minä annan viholliselle vaivan ajan toimia maan päällä.

Valvokaa lapseni, valvokaa, pitäkää lamppunne täynnä öljyä, minä tulen pian. Katso vihollinen ärjyy teidän keskellänne, mutta teillä ei ole mitään pelättävää. Älkää menkö sinne, minne tämä maailma menee vaan seuratkaa minua, minun lampaani kuulevat minun ääneni. Minä olen teidän suojanne, minä olen teidän kilpenne, mikään paha ei pysty teihin, älkää antako pelolle sijaa elämässänne. Katso, pelko on vihollisen ratsu, jolla se ratsastaa teidän sydämiinne ja mieleenne. Älkää suostuko siihen vaan vastustakaa perkelettä se kyllä teistä pakenee.

Matt. 13:43

”Silloin vanhurskaat loistavat Isänsä valtakunnassa niinkuin aurinko. Jolla on korvat, se kuulkoon.”

Heräjä sinä joka nukut!

2.Timoteuksen kirje 4:2 ”saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita, kehoita, kaikella pitkämielisyydellä ja opetuksella.”

Kukapa olisi uskonut, että v. 2020 maaliskuussa alkanut koronaepidemia on keskuudessamme vielä nytkin aloittaessamme v. 2022. Mielenkiintoisen tästä tilanteesta tekee se, että rokotuksista ja muista suojakeinoista huolimatta pandemia jyllää keskuudessamme voimakkaammin kuin koskaan ennen.

Herää väkisinkin ajatus; mistä tässä kaikessa on oikein kysymys? Näin alkuun haluan tuoda esille myös sen, että en ole rokotevastainen tai salaliittoteoreetikko, mutta mielestäni terveeseen aikuisuuteen kuuluu tutkia asioita useasta näkökulmasta, etsiä tietoa eikä sokeasti uskoa vain yksipuolisiin tiedonlähteisiin. Maassamme on myös edelleen sananvapaus, jolloin meillä on oikeus tuoda esille erilaisia mielipiteitä ilman pelkoa, oletko kanssani samaa mieltä?

V. 2020 kevään suorassa lähetyksessä toin rukousohjelmassamme nimeltä Rakkauden kosketus rukouspyynnön Suomen kristityille, jossa pyysin heitä rukoilemaan sitä, että koronarokotteeseen mahdollisesti tuleva mikrosiru ei tule ennenaikaisesti käyttöön. Kerroin myös ohjelmassa, mitä mikrosiru tarkoittaa liittyen pedonmerkkiin. Tiedon pohjana toimi kansainvälinen rukouskonferenssi, jossa käsiteltiin kyseisiä asioita. Koin vahvasti, että tämä asia tulee tuoda rukouksen alle myös meille Suomen kristityille.

Kiitos hyvää tarkoittavien uskonveljien (näin haluan uskoa) tämä tieto saavutti maallisenkin median aina Mot-ohjelmaa myöten, johon rukousohjelmastamme oli leikattu vain yksi sanomani lause; Koronarokote pitää sisällään pedonmerkin. Lause antoi täysin väärän kuvan tuomastani asiakokonaisuudesta. Silloin tätä uutista pidettiin täysin absurdina, mutta tänä päivänä näyttää vahvasti siltä, että kyseinen rokote saattaa tulevaisuudessa hyvinkin olla alusta tälle merkille. Näin kivet huusivat asian ääneen tulevia vuosia varten.

Kristittyinä tiedämme, että pedonmerkki ei tule kuitenkaan käyttöön ennen kuin uskovien ylöstempaus on tapahtunut.

1.Tessalonikalaiskirje 4:17 ”sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.”

Ylöstempauksesta alkaa seitsemän vuoden vaivanaika ja tämän ajan jälkimmäiseen 3,5 v aikaan kuuluu pedonmerkin näkyväksi tuleminen.

Ilm. 13:16 ”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
13:17 ”ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.”

Jos me rakastamme läheisiämme Kristuksen rakkaudella, niin tähän rakkauteen kuuluu myös näiden ehkä pelkoa herättävienkin asioiden esille tuominen ja niistä varoittaminen, sillä ei kukaan halua, että perheen jäsenemme, sukulaisemme tai naapurimme jäisivät elämään tuota aikaa todeksi.

Matt. 13:19 ”Sillä niinä päivinä on oleva ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut hamasta luomakunnan alusta, jonka Jumala on luonut, tähän asti, eikä milloinkaan tule.”

Tällä hetkellä elämme tilannetta, jossa Suomessa yli 12-vuotiaista on kahteen kertaan rokotettu yli 80% uuden teknologian MRNA- rokotteella. Vastuullisena aikuisena haluan kysyä, onko näiden rokotteiden sisältöä tutkittu Suomessa, etenkin kun rokote on kehitetty tekijöiden mukaan pikavauhtia? Ihmettelen myös sitä, miksi Suomessa ei voi käydä avointa keskustelua liittyen niihin ulostuloihin, joita rokotteiden keksijät, virologit ja tiedemiehet alojensa huipuilta eri puolilta maailmaa tuovat esille.

Esim. MRNA-rokotteen kehittäjä Robert Malone puhuu hyvin suoraan koronarokotteiden riskeistä varoittaen myös vanhempia lasten rokottamisesta, koska hänen sanojan mukaan rokotteella on tuhoisat vaikutukset lasten terveyteen. Myös saksalainen aktiivihiilen kemian tohtori Anreas Noack kertoo, miten rokotteen sisältämät nanoluokan grafeenihydroksidit ns. partaterät leikkelevät ihmisiä sisäisesti aiheuttaen verihyytymiä, verenvuotoa ja sydänongelmia. Hänen mukaansa tämä selittää myös lukuisten huippu-urheilijoiden äkillisiä kuolemia. Lisäksi ulkomaalaiset tutkijaryhmät ovat väittäneet löytävänsä rokotteista jopa mikroteknologiaa tuoden näitäkin asioita esille eri medioiden kautta. Jälleen herää kysymys, mistä tässä on kysymys?

Tämän kaiken keskellä Suomessa asennettiin vapaaehtoisille mikrosiruja ihmisten ihon alle ruiskun avulla. Myös Ruotsista kantautuu uutisia, jossa koronapassi on luettavissa käteen asennetusta mikrosirusta. Testataanko tämän kaltaisilla uutisilla suomalaisten valmiutta siihen, miten valmiita kansalaiset ovat ajatukselle mikrosirun asentamisesta heidän ruumiiseen?

Raamatun pohjalta tiedämme, että tulevaisuudessa pedonmerkkinä toimiva mikrosiru tulee pitämään sisällään mm. ihmisen henkilö- ja pankkitiedot, mutta ennen sitä tulee tapahtumaan vielä isoja muutoksia. Ei ole salassa, että meitä ollaan viemässä kovaa vauhtia uuteen rahoitusjärjestelmään, jonka valuuttana on digitaalinen raha, ja nyt käytössä oleva koronapassi kuuluu osana tähän hankkeeseen QR-koodin kautta.  Tämän koodin takaa löytyy mm. henkilön koko nimi, syntymäaika ja tällä hetkellä tietoa siitä, millainen on ihmisen koronasuoja. Tämän koronapassin sisältävän QR-koodin kautta sinä tulet tulevaisuudessa pääsemään osalliseksi tähän rahoitusjärjestelmään. Tällä hetkellä voimme koronapassin kautta olla osallisena yhteiskunnassa, mutta seuraavaksi meitä ollaan viemässä digitaaliseen valuuttaan, jotta voimme olla osallisena finanssiyhteiskunnassa.

Jotta digitaalisen valutan käyttöönotto on mahdollista siihen tarvitaan digitaalinen henkilöllisyystodistus ja digitaalisen tunnuksen näyttämistä varten tarvitaan koronapassi. Suomen hallitus kannattaa Eu:n komission aloitetta lainsäädännöllisen kehikon luomiseksi eurooppalaiselle digitaaliselle identiteetille ja digitaaliselle lompakkosovellukselle. Tämä lompakko pitää sisällään sinun ajokortin, terveystiedot, pankkitilien tiedot ym. Näihin asioihin voit perehtyä lisää Valtiovarainministeriön sivuilta.

Tällöin jokainen Eu:n alueella asuva kansalainen saisi käyttöönsä valtion takaaman identiteettiin liittyvän henkilökohtaisen digitaalisen lompakon. Digitaalisen identiteetin avulla voit toimia missä tahansa EU-maassa samalla tavalla kuin Suomessa. Ollaanko meitä suomalaisia ja Suomea myös tällä tavoin vaihvihkaa ajamassa sisään Eu:n liittovaltion alaisuuteen?

Me elämme ajassa, jossa luodaan alustaa pedonmerkille, ja sellainen aika on tulossa, että meille tullaan tarjoamaan rokotteita, joissa tulee olemaan mikrosiru. Tämä rokotteessa oleva mikrosiru pitää sisällään digitaalisen identiteetin ja digitaalisen rahan. Ja kun tämä mikrosiru on esim. sinun kädessäsi niin vain kättä heilauttamalla voit tunnistautua ja maksaa.

Mutta niin kuin alussa kirjoitin, uskovina me emme enää ole sitä näkemässä, mutta kuinka ahtaalle me joudumme ennen sitä liittyen niihin valintoihin, joita kristittyinä joudumme tekemään kieltäytyessämme olemasta mukana näissä visioissa? Kuinka suurta hintaa olemme valmiita maksamaan Jeesuksen seuraamisesta? Jeesuksen lupaus siitä, että hän ei tule takaisin ennen kuin kaksi tuhatta vuotta on kulunut tulee täyteen v. 2030-2032 seutuun. Se mikä tästä tekee mielenkiintoisen on se, että myös Agenda 2030 – toimintaohjelman mukaan heidän tavoitteensa kaikille maille tulisi saavuttaa tähän vuoteen mennessä, jossa yhtenä osana on ihmisten mikrosiruttaminen. Sisältyykö myös seitsemän vuoden vaivanaika näihin vuosilukuihin joko kokonaan tai osittain? Näin ollen, meistä jokainen voi päätellä, että uskovien ylöstempaus, Karitsan häät ja sen jälkeen Jeesuksen toinen tuleminen ovat todella lähellä. Olemmeko me kristikansana siihen valmiita?

1.Tessalonikalaiskirje: 5:6 ”Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit.”

Hebrealaiskirje: 10:24 ”ja valvokaamme toinen toistamme rohkaisuksi toisillemme rakkauteen ja hyviin tekoihin”

TV7 Profetia 23.5.2019

Rakkaat siskot ja veljet! Haluamme jakaa nyt tietyn Profetian sanan, jonka saimme ja jaoimme vuoden 2019 keväällä TV7:n suorassa esirukousohjelmassa. Kyseinen Profetia liittyy juuri tämän hetkiseen tilanteeseen Suomen hallitusneuvotteluissa. Olethan kuulolla!

Katso video