Ajankohtaista

Profetia 1.1.2022 Aulikki Hartikainen-Piipponen

Matteuksen evankeliumi:
11:15 ”Jolla on korvat, se kuulkoon.”

Rakkaat lapseni, vuosi on vaihtunut ja te odotatte, että kärsimyksen aika tulee päättymään, mutta lapseni se ei pääty vaan tulee jatkumaan. Tämä vuosi tulee olemaan vaikea vuosi, tulette näkemään maassanne asioita, joita ette ole uskoneet koskaan näkevänne.

Leivän tuki tullaan murtamaan, tulee taloudellinen romahdus, rakkaat lapseni, valmistautukaa tähän. Kenellä on lainaa, suojatkaa ne, varatkaa käteistä rahaa, sijoittakaa kultaan, kenellä sijoitettavaa on. Katso, yksi hetki ja kaikki tulee muuttumaan. Te olette eläneet yltäkylläisyyden maassa, jossa kaikkea on ollut riittävästi, mutta se tulee muuttumaan. Valmistautukaa ja varustautukaa siihen, täyttäkää varastonne, kun on vielä mistä täyttää.

Rakkaat lapseni, älkää tuudittauko vääränlaiseen rauhaan. Rauha, rauha sanoo moni minun palvelijani, sillä he eivät kuule minua, he eivät tunne minun sydäntäni. Nämä palvelijani eivät ole istuneet minun neuvottelussani, kuunnellen sitä, mitä Henki antaa heille puhuttavaksi. Älkää antautuko mukaan perkeleen salakavaliin juoniin vaan kuunnelkaa mitä Henki teille puhuu. Minä olen teidän suojanne, minä pidän teidät pystyssä. Kääntykää minun tyköni kaikesta sydämestänne, niin minä käännyn teidän puoleenne ja autan teitä.

Lapseni, katsokaa taivaan rantaan, herätys on jo puhkemassa, se tulee ja mikään ei voi sitä estää.  Vaikka pimeys peittää maan ja synkeys kansat, sinun ylitsesi koittaa Herra, ja sinun ylläsi näkyy minun kunniani. Tämän pimeyden keskellä minä tulen pitämään teistä huolen niin kuin Israelin kansasta Goosenin maassa. Ja enkä vain teistä vaan jokaisesta, joka huutaa minua avuksensa. Minä tulen vuodattamaan taivaani maan päälle, ja tulette näkemään sellaisia pelastumisia, sellaisia ihmeitä, joista tullaan puhumaan ympäri maata ja maailmaa.

Rakkaat lapseni, en minä tule teiltä salassa, katso herätyshuudon päivä on tulossa, seuratkaa vuosia ja aikainne merkkejä, minä tempaan pois omani pilvissä ja tuulissa, ensin Kristuksessa kuolleet ja sitten te minun rakkaat lapseni, jotka olette vielä elossa. Vasta sitten minä annan viholliselle vaivan ajan toimia maan päällä.

Valvokaa lapseni, valvokaa, pitäkää lamppunne täynnä öljyä, minä tulen pian. Katso vihollinen ärjyy teidän keskellänne, mutta teillä ei ole mitään pelättävää. Älkää menkö sinne, minne tämä maailma menee vaan seuratkaa minua, minun lampaani kuulevat minun ääneni. Minä olen teidän suojanne, minä olen teidän kilpenne, mikään paha ei pysty teihin, älkää antako pelolle sijaa elämässänne. Katso, pelko on vihollisen ratsu, jolla se ratsastaa teidän sydämiinne ja mieleenne. Älkää suostuko siihen vaan vastustakaa perkelettä se kyllä teistä pakenee.

Matt. 13:43

”Silloin vanhurskaat loistavat Isänsä valtakunnassa niinkuin aurinko. Jolla on korvat, se kuulkoon.”

TV7 Profetia 23.5.2019

Rakkaat siskot ja veljet! Haluamme jakaa nyt tietyn Profetian sanan, jonka saimme ja jaoimme vuoden 2019 keväällä TV7:n suorassa esirukousohjelmassa. Kyseinen Profetia liittyy juuri tämän hetkiseen tilanteeseen Suomen hallitusneuvotteluissa. Olethan kuulolla!

Katso video